FAQ

Veelgestelde vragen

Je kan inschrijven online via de website.

Na jouw inschrijving ontvang je per mail een automatische bevestiging. Ten laatste één week voor aanvang van het kamp ontvangt u alle verdere informatie per mail.

Betalen kan per overschrijving en dit binnen de tien werkdagen na inschrijving. De betalingsmodaliteiten worden na elke inschrijving per mail verzonden.

Je dient schriftelijk per post of e-mail info@languagevalley.be te annuleren. Zie artikel 6.2 annulatievoorwaarden in algemene voorwaarden.

Language Valley kan bij omstandigheden die zich buiten onze wil om voordoen een taalkamp annuleren. In dit geval wordt er voor een gepaste oplossing gezocht. Zie art. 8 en 9 in de algemene voorwaarden.

Al is het aan te raden samen met alle andere cursisten de stage te beginnen, het is geen enkel probleem wanneer iemand door omstandigheden de stage een (of enkele) dag(en) later kan aanvatten. 

Bij eigen kampen is er opvang voorzien vanaf 9uur in de ochtend. Voor bepaalde kampen start deze opvang nog vroeger (zie taalkampen Language Valley). Na afloop van het kamp is er opvang voorzien tot 16u30.

De meeste van onze eigen stages i.s.m. de verschillende organisaties zullen plaatsvinden van maandag t.e.m. vrijdag van 10u00 tot 15u30.

Voor de volgende stages gelden andere uurregelingen:

 • kook/taalkamp van 09u00 tot 16u00
 • tennis of padel/taalkamp te Alken Tenniscentrum van 09u30 tot 15u30
 • tennis/taalkamp te Neerpelt van 09u30 tot 15u30
 • voetbal/taalkamp te Soccer Arena Genk van 09u30 tot 16u00
 • taal/paardrijden kampen te Kortessem & Zutendaal van 09u30 tot 16u00
 • taal/adventure kamp van 09u30 tot 16u00
Voor de stages i.s.m. de gemeentelijke sportdiensten worden u de uurregelingen meegedeeld op de sportdienst.  Eveneens dient u voor deze stages uw kind(eren) in te schrijven op de gemeente zelf:
 • Bilzen: 089/519518 of via de website
 • Genk: 089/653450 of via de website
 • Hasselt:011/239450 of via de website
 • Hechtel-Eksel: 011/730159 of via de website
 • Tongeren: 012/800233 of via de website

Language Valley zal steeds de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad blijven opvolgen. Gezondheid primeert. We zullen dus alles in het werk blijven stellen om het gezond en veilig te houden (ontsmettingsgel en mondmaskers waar nodig).  Ook de organisaties waarmee we samenwerken volgen deze richtlijnen strikt op.

Ja, de mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor vakantiekampen voor kinderen.  U dient dit formulier aan te vragen bij uw mutualiteit. Meestal kan u het downloaden via hun  website.  Iedere mutualiteit heeft hiervoor zijn eigen formulier.  Gelieve dit formulier naar ons te mailen. Wij vullen dit in en bezorgen u het terug.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Contacteer ons en wij zorgen voor een passend antwoord.